Welcome to the Black Parade – Golden Globe 2018

Semmi köze a My Chemical Romance dalának a Golden Globe 2018 feketébe öltözött hírességeihez, de valahogy mégis ez jutott eszembe. A #metoo kampány kapcsán felvállalt szín most a legfurcsább red carpet posztot fogja eredményezni. Válogatásom ismét szubjektív, lehet, hogy lesz ami kimarad, lehet szerepel majd olyan szett is, amit máshol nem emeltek ki. Ismét tapasztaltam, hogy a modellméreten kívül eső- legyen az plus size, vagy éppen alacsony – mérettel nemigen tudnak mit kezdeni sem a stylistok, sem a tervezők. Némelyik hölgy pedig egyszerűen nincs tisztában az adotsságaival, vagy a korával.

Zuhair Murad PR-ja igencsak jól működhet az elkövetkező napokban, ugyanis három nagynevű színésznő is kitűnt a sorból az ő kreációjában.

Elsőként Halle Berry-t emelném ki, ritka példaként arra, hogy alacsony klienst is lehet szépen öltöztetni. Míg másnál furcsa lenne a rövid ruha, nála remekül nyújtja az alakot.

Helen Mirren szintén nagyon jó ízléssel választott. Mesterien van eltakarva, amit el kell, igazi stílusikonhoz méltó a választás. A különböző csipkék használata pedig megmenti a ruhát attól, hogy “nyanyás” legyen.

Persze nem minden Murad kuncsaftnak sikeredett ilyen stílusosra a bevonulás. Catherine Zeta-Jones a 2017-es őszi couture kollekció egyik darabjában pakolta ki az árut. Kevesebb több lett volna…

Michelle Pfeiffer 59 évesen leckét ad eleganciából.  Dior Haute Couture ruhát visel:

Eva Longoria jó példa a bevezetőben írtakra. Picike és babát is vár. feladta a leckét, amibe bele is tört a bicskája öltöztetőjének. S mielőtt megkérdeznétek mi bajom vele: eleve nem szeretem, ha terhes nő feketében van. Sokkal több bőrtfelületet mutattam volna- lásd csipke, vagy tüll a karján. Ez a Genny ruha alaposan összenyomta szegényt, ráadásul egy tornadressz és estélyi ruha szerelemgyereke jutott eszembe róla..

Margot Robbie egyre nagyobb kedvencemmé válik. Érdemes odafigyelni rá, mert szerintem a legnagyobb stílusikonok közé fogja kinőni magát. Gucci-tól választott ruhát, amelyet Roger Vivier cipővel és Tiffany kiegészítőkkel viselt. Ne lepődjetek meg, ha esetleg lerajzolom…

Alicia Vikander kissé Addams Family-sre vette a figurát Louis Vuitton-ban. Tőle azonban mindent elnézek, mert remekül viseli. Ha más is elfogult akar lenni, akkor ajánlom sok szeretettel a Dán lány és az Ex machina című filmeket.

Legnagyobb kedvencem nem más, mint Dakota Johnson. A Gucci arcaként természetesen hű maradt a márkához. Ruhájának hímzése Schiaparelli híres pelerinjét idézte, és egyszerűen káprázatos volt.

Végül a három grácia, akikről Bridget Jones jut eszembe, akinek nem szóltak, hogy mégsem papok és kurvák buli lesz.. Kínos.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner