Yaffa- fürdőruha az igazi nő számára

Az elmúlt évben már láthattátok a Yaffa Swimwear kollekcióját. Most is érdemes megnézni, hogy milyen darabokkal várják a nyarat. Egyedülálló módon ők tényleg az igazi nők számára készitik fürdőruháikat, ráadásul teljes egészében hazai tervezésről, gyártásról beszélünk. Egészen 58D kosár méretig válogathatnak a hölgyek a divatos kínálatból akár a márka webshopjában, akár az ország nagyobb fürdőruha üzleteiben. Így a plus size méretűek is bátran divatozhatnak. Ráadásul év- és szezon közben is jelentkeznek kapszulakollekciókkal.

Yaffa Swimwear plus size fürdőruha minden méretben
A 2016-os szezon a nemzetközi trendnek megfelelően a dzsungel világát idézi meg. Egzotikus virágminták, ocelot és keleties motívumok jelennek meg a fürdőruhákon, amelyek egyrészes, bikini, és tankini verzióban érhetők el.
Az ötvenes évek minta- és formavilága közkívánatra az idén sem hiányozhatott a válogatásból. Pöttyök, csíkok és magas derékvonalak jellemzik ezt a stílust.
A Yaffa modelleket idén Horváth Éva mutatta be, aki az Igazi Nő megtestesítője. A pálma és kaktuszligetben Éva Igazi istennőként pózol. A fotókat az idén is, akárcsak az elmúlt szezonban Borzi Vivien készítette, a frizuráért Haller János felelt, a sminket Pohorelli Bettina készítette. A stylist pedig jómagam voltam.

Ha te is szeretnél egy Yaffa fürdőruhát,akkor nincs más teendőd, mint a Pumpkin Paradise Facebook oldalán kommentben megírni, hogy melyik fürdőruhát és milyen méretben szeretnéd. A fürdőruhát akár az alábbi modellek közül, akár a www.yaffawebshop.hu oldaláról választhatod ki. Eredményhírdetés július 6.-án !
A Yaffa Swimwear Facebook oldaláért ide kattintsatok.

Yaffa Swimwear plus size fürdőruha minden méretben

Yaffa Swimwear plus size fürdőruha minden méretben

12y (Custom)

11y (Custom)

10s (Custom)

2 (Custom)

3a (Custom)

4y (Custom)

5x (Custom)

8s (Custom)

9y (Custom)

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner