Yaffa a plus size fürdőruha paradicsom

Immár a harmadik év, amikoris beszámolhatok nektek a Yaffa Swimwear kollekciójáról. Van szerencsém igazán közelről ismerni a fürdőruhákat, hiszen ez már nem az első szezon, hogy én stylingolhattam a kampányképeket. Sőt, bevallom, hogy emellett hordom is a fürdőruhákat, szóval a közelről kifejezés akár a testközelről szóval is helyettesíthető.
Stylistként sokszor találkoztam már olyan problémával, hogy egy nagyobb melltartókosár méret szinte lehetetlenné tette azt, hogy megfelelő fürdőruhát találjunk. Szintén nehezen találhatnak a gömbölydedebb méretekkel megáldott hölgyek olyan fürdődresszeket, amelyek nem a dédnagymamáiknak szólnak, hanem divatosak. Ezért is zártam a szívembe már a legelején a Yaffa Swimwear csapatát, mert ők ezekre a “problémákra” találtak megoldást. Egészen 58D kosárig készítik fürdőruháikat, amelyekhez kiegészítőket, kendőket is kínálnak. Idén a webshop is megújult. Érdemes időről-időre ellátogatni az oldalra, hiszen akciókkal és újdonságokkal, valamint egy bloggal is várják az érdeklődőket.

Az idei kampányt decemberben fotóztuk, pontosan Mikulás napján. Bevallom nem kis fejtörést okozott számomra, hogy egy hét alatt megálmodjam, hogy hol tudunk nyári hangulatban dolgozni az akkor 4 hónapos kismama Horváth Évával. Végül az Aquaworld mellett döntöttünk, és az időjárás is kegyes volt hozzánk: káprázatos napsütésben készülhettek el a képek sugárzóan szép modellünkkel.

A fotókat ismét Borzi Vivien készítette, a frizuráért Haller János, a sminkért Tóth Szandy felelt, styling jómagam azaz Parádi Gabriella.

Ha megtetszettek a fürdőruhák, akkor a Yaffa Swimwear webshopjában tudtok vásárolni. Ha a méretetekben nem vagytok biztosak, vagy abban, hogy hogy kell pontosan méretet venni, akkor itt kaphattok segítséget.

Ráadásul 2017 május 8-ig a webshopban 10% engedményt kaptok a fürdőruhák árából ha a PUMPKINPARADISE kupon kódot megadjátok a rendeléskor. 

Ha pedig nyerni szeretnétek egy Yaffa fürdőruhát, akkor nincs más teendőtök, mint a webshopból kiválasztani a nektek legjobban tetsző fürdőruhát, majd annak nevével és a kívánt mérettel a Pumpkin Paradise Blog Facebook oldalán az ehhez a cikkhez tartozó poszthoz kommentelni. Eredményhírdetés május 8.-án este.

A Yaffa Swimwear Facebook oldalát itt találhatjátok, az Instagrammon @yaffaswimwear néven keressétek őket.

No Comments Yet

Comments are closed

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner