YAFFA- üdítően szép plus size fürdőruhák

Azt hiszem nem tévedek, amikor azt mondom, hogy a modellméretnél nagyobb hölgyek-lányok-csajok igencsak bajban vannak, amikor divatos, modern, sőt ne adj isten trendi plus size fürdőruhát szeretnének vásárolni. Legyen akár szó az átlagostól eltérő mellkosár, vagy csak éppen 40-42-es méret feletti úszódresszekről, bikinikről. Nagymamás, unalmas darabokat még csak-csak összevadászik az ember, no de valami igazán feltűnő és egyben ízléses darab tényleg ritkaság számba megy. S ha már belevágtunk a nyárba, valamint a wellness szezon is tombol, ideje, hogy megosszak veletek egy “titkot”.
Léteznek csodálatosan szép fürdőruhák nőies formákra is! Az elmúlt nyáron szerencsém volt a Yaffa Swimwear új kampányának stylistjaként dolgoznom, s így igencsak testközelből ismerhettem meg a márkát. Ami- most kapaszkodjatok meg- hazai tervezésű, és gyártású. Alig vártam, hogy publikussá tehessem a katalógust. Láthatjátok, hogy a legfrissebb trendeket figyelembe véve állították össze a kollekciót. Virág, és állatminták egyaránt előfordulnak a motívumok közt, és Swarovski kristályos díszítésekkel is dolgoznak, természetesen a legjobb minőségű alapanyagokból. Ráadásul 58 D méretig készítik modelljeiket.

A Yaffa weboldalát itt találhatjátok, ahol webshopból is megrendelhetők a fürdőruhák.

 

Layout 1

Layout 1

Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1 Layout 1

Fotó: Borzi Vivien
Styling: Parádi Gabriella
Haj: Haller János
Smink: Miskolczi Kinga
Modellek: Kárpáti Rebeka, Mankó Nikoletta
stylist asszisztens: Andrási Nóra

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner