Zöld tea a testnek, léleknek

Vannak pillanatok, amikor nagyon sajnálom, hogy nem lehet illatos posztot írni. A The Body Shop zöld teás újdonsága ugyanis egyszerűen rabul ejt. Érdekes, hogy nem éppen erre készültem, ugyanis általában a virágos, rózsás illatokért vagyok megőrülve. Azonban a zöld teás sorozat valami olyat tud, amitől lehetetlen szabadulni.
Egyrészt emlékeztetett valamire, amire hosszas gondolkodás után jöttem csak rá. Nem tudom, ti hogyan vagytok vele, de engem az illatok különböző történésekre, életszakaszokra emlékeztetnek. Így van ez a zöld teával is. A pozitív történések emlékek még több jó dologgal ruházzák fel az illatot.
De lássuk miből is áll, és mit tud ez a termékcsalád!

New T Tree Group HR_INFGTPJ014
A zöld tea antioxidáns hatásai már régóta jól ismertek. A tisztító és méregtelenítő tulajdonságainak köszönhetően amár több mint 400 éve nagyra becsült eleme különböző szociális és kulturális szokásoknak, többek között a japán teaszertartásnak is. A japán nők nem csak megisszák a zöldteát, hanem bőrüket is ezzel ápolják, sőt fürdenek is benne. Ez a testápolási praktika már generációk óta segít hatékonyan megóvni a nők bőrének hidratáltságát és puhaságát- így itt az ideje, hogy mi is ellopjuk ezt a titkot!
Body-Shop_Fuji-Green-Tea_2
A Fuji Green Tea™ testápoló kollekció különleges illatát a valódi zöld tea levelek adják, melyeket kézzel szedik a Japánban található Fuji-hegység térségében. Ezeket a leveleket gondosan átválogatják, és csak a legjobb minőségű alapanyagokat engedik felhasználni.

A Fuji Green Tea kollekció a testnek kínál modern teaszertartást, igazán izgalmas termékekkel. Kezdjük a legérdekesebbel, a fürdőteával! A fémdobokban megbújó fürdőtea varázslatos illatot áraszt, s nevéhez hűen érdemes hozzá “teatojást” használni. Ebbe öntheted bele a fürdősóval elegyített teát, és akaszthatod a kádba. A tealevelek így nem dugítják el a lefolyót.
IMG_2330

IMG_2332

Ha nem szeretsz kádfürdőt venni, akkor használhatsz radírozó hatású szappant, vagy bőrradírt, hogy felpezsdítsd a bőröd, de választhatsz tusfürdőt is.  A fürdőzés után testvajjal hidratálhatod a bőröd. Ha pedig könnyedebb testápolót szeretnél, akkor a Body Sorbet, vagy a Body Lotion passzol hozzád.

PicMonkey CollageIMG_2328Végül a citrusos és friss Fuji Green Tea Eau de Toilette illattal koronázhatjuk meg a teaszertartásunkat. A zöld tea, bergamot, citrom és mandarin tökéletes keverékét a kamilla, jázmin és a viola virágos, érzéki aromája egészíti ki.

A Fuji Green Tea kollekció már megtalálható a The Body Shop üzletekben, s szerintem még időben lehet szólni a Nyuszinak, hogy beszerezzen belőlük egyet-egyet (vagy még többet).

A The Body Shop oldalán még több információt találhattok.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Poom Security Code *

ADATVÉDELEM
Posztok, fotók, illusztrációk, és egyéb írások kizárólag a Syco Media Ltd írásos beleegyezése után közölhetőek más oldalakon, vagy nyomtatásban. Ezalól kivételt képeznek azok a gyűjtőportálok, ahol nem közlik ez egész posztot, hanem csak annak első pár sorát, a folytatásért pedig a Pumpkin Paradise oldalára kattint az olvasó.
hotels-banner